Valikko Etsi

Koirankakkapusseja on jaossa eri puolilla Karkkilaa

Eri puolilla Karkkilaa on yhteensä 10TiksPac-asemaa, joissa on jaossa koirien ulkoiluttajille koirankakkapussejamaksutta. Kaupunki tekee yhteistyötä ruotsalaisen TiksPac-yhtiön kanssa, joka telineet onvalmistanut ja toteuttanut mainostuloilla.

TicsPac-asematon merkitty karttaan.

Toivomme, että koiranomistajat löytävät heille maksuttomat koirankakkapussit ja vievät täytetyt pussit asianmukaisesti sekajäteroskiksiin!  

Jos huomaat, että jollain TiksPac-asemalla on pussit lopussa, ilmoitathan siitä kaupungintalolle palvelupiste Serveriin (09 4258 3755 tai palvelupiste@karkkila.fi ). Kiitos etukäteen!


Saako koiranulkoiluttaja pudottaa koirankakkapussinsa roskikseesi?

Pientalon pihalla sijaitseva sekajäteroskis voi omistajansa luvalla olla koirankakkaroskis. Roskiksen omistaja voi antaa ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet sekajäteroskikseensa liimaamalla tarran roska-astiansa kylkeen.

Maksuttoman Koirankakkaroskis-tarran voit pyytää kaupungintalon palvelupiste Serverin asiakassihteeriltä tai vaikka kirjastosta! Sen jälkeen, kun olet kiinnittänyt tarran roskalaatikkoosi, voit käydä klikkaamassa astiasi koirankakkaroskis-kartalle
Sivua päivitetty 7.1.2020/ns  


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi