Valikko Etsi

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Kulttuurisen nuorisotyön avulla pyritään rohkaisemaan, kannustamaan ja innostamaan nuoria kulttuurin ja kulttuuriharrastusten pariin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Karkkilassa kulttuurista nuorisotyötä tehdään kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelujen tiiviinä yhteistyönä.

Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuosittain toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Nuori Kulttuuri -lajit ovat Moves (tanssi), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri). Valtakunnallisesti toimintaa organisoi Suomen Nuorisoseurat.


Moves 2020 Länsi-Uudenmaan aluetapahtuma Karkkilassa la 4.4.2020!

Vuonna 2020 Länsi-Uudenmaan Moves-aluetapahtuma järjestetään Karkkilassa lauantaina 4.4.2020. Tapahtumapaikka on Karkkilan yhteiskoulu (os. Anttilankatu 2-4), jonka yhteydessä sijaitsevat molemmat esityspisteet Karkkilasali ja Karkkilan liikuntahalli. Tapahtuma on maksuton ja yleisölle avoin. Tervetuloa seuraamaan tanssiesityksiä!

Moves-katselmusten toiminnassa korostuu osallisuus, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys. Kaikki tapahtumaan osallistuneet ryhmät saavat esityksestään ammattilaisraadilta suullisen ja kirjallisen palautteen. Aluefestareilta valitaan raadin toimesta edustajia valtakunnalliseen SottiisiMoves -tapahtumaan Tampereelle 10.-14.6.2020. 


Tietoa aluetapahtumaan osallistuville ryhmille:

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päätttynyt 4.3. Mukana on tasan 50 tanssiryhmää - siis lähes 500 tanssijaa huoltojoukkoineen ympäri Uudenmaan! Tarkat esitysaikataulut rakentuvat parhaillaan ja ilmoitetaan esiintyjille ryhmäkohtaisesti viikon 11 aikana.

Ajankohtaista: varaathan lounasruokailut su 8.3. mennessä!
Tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus ruokailla Karkkilan yhteiskoululla edulliseen lounashintaan (5 euroa / esiintyjät ja 8,50 euroa / huoltajat ym.). Ruokana on makaronilaatikko ja lounassalaatti (kasvisvaihtoehto saatavilla). Ruokailu varataan etukäteen 8.3. mennessä: mari.rautiainen@karkkila.fi. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliot.

Ladattavat materiaalit:
Osallistujakirje - lähetetty ilmoittautuneille 5.3.
Kuvauslupalomake
Tapahtuman juliste: (pdf) (jpeg) (tulostettava pdf)

Hyödyllisiä linkkejä:
Tapahtuman säännöt
Tiedot esitystiloista ja näyttämöistä
Valtakunnalliset Moves 2020 -sivut

Tiedustelut Karkkilassa:
Kulttuurisihteeri Mari Rautiainen
mari.rautiainen@karkkila.fi
puh. 044 4675 452

Tiedustelut valtakunnallisesti:
Nuori Kulttuuri-toimisto
nuorikulttuuri@nuorisoseurat.fi 
www.nuorikulttuuri.fi
Sivua päivitetty 5.3.2020 / mr

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi