Valikko Etsi

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Kulttuurisen nuorisotyön avulla pyritään rohkaisemaan, kannustamaan ja innostamaan nuoria kulttuurin ja kulttuuriharrastusten pariin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Karkkilassa kulttuurista nuorisotyötä tehdään kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelujen tiiviinä yhteistyönä.

Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuosittain toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Nuori Kulttuuri -lajit ovat Moves (tanssi), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri). Valtakunnallisesti toimintaa organisoi Suomen Nuorisoseurat.


Moves 2020 Länsi-Uudenmaan aluetapahtuma Karkkilassa la 4.4.2020 - PERUTTU!

Länsi-Uudenmaan Moves 2020 -aluetapahtuma Karkkilassa lauantaina 4.4.2020 jouduttiin perumaan koronavirustilanteesta johtuen. Myös valtakunnallinen SottiisiMoves -tapahtuma Tampereella siirtyy kesäkuulta syksyyn 2020.

Lisätietoja valtakunnallisesta tapahtumasta: www.sottiisi.fi

Tiedustelut Karkkilassa:
Kulttuurisihteeri Mari Rautiainen
mari.rautiainen@karkkila.fi
puh. 044 4675 452

Tiedustelut valtakunnallisesti:
Nuori Kulttuuri-toimisto
nuorikulttuuri@nuorisoseurat.fi 
www.nuorikulttuuri.fi
Sivua päivitetty 4.6.2020 / mr

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi