Valikko Etsi

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Kulttuurisen nuorisotyön avulla pyritään rohkaisemaan, kannustamaan ja innostamaan nuoria kulttuurin ja kulttuuriharrastusten pariin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Karkkilassa kulttuurista nuorisotyötä tehdään kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelujen yhteistyönä.

Nuori Kulttuuri -toiminta rakentuu nuorten taidetapahtumien ympärille. Vuosittain toimintaan osallistuu tuhansia nuoria, nuorisotyön ja taiteen ammattilaisia, nuorten vanhempia sekä oppilaitosten edustajia. Valtakunnallisesti toimintaa organisoi Suomen Nuorisoseurat.


Roots ideahaku nuorille

Nuori Kulttuuri Roots tuo nuoret taiteen harrastajat yhteen. Nuorten omaehtoiseen toimintaan on olemassa jatkuva ideahaku. Paikallisten ja alueellisten kokeilujen lisäksi toimintaan mukaan lähteviä tahoja tuetaan valtakunnallisella verkostomaisella toiminnalla, joka käytännössä tarkoittaa yhteisiä tapaamisia sekä matalakynnyksistä tiedon- sekä ajatusten vaihtoa. 

Toiminnalla pitää olla jokin taiteellinen tavoite, mutta muuten ideointia ei ole rajoitettu. On sitten kyse tapahtumista, esityksistä, koulutuksista, verkossa tapahtuvasta toiminnasta tai vaikka kirjailijavierailusta, ota yhteyttä!

Tiedustelut Karkkilassa:
Kulttuurisihteeri Mari Rautiainen
mari.rautiainen@karkkila.fi
puh. 044 4675 452

Tiedustelut valtakunnallisesti:
Nuori Kulttuuri-toimisto
nuorikulttuuri@nuorisoseurat.fi 
www.nuorikulttuuri.fi
Sivua päivitetty 11.3.2022 / mr

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi