Valikko Etsi
Palvelut / Koulutus ja opiskelu / Kouluruokailu

Kouluruokailu

Kouluruokailu on olennainen osa koulun opetus- ja kasvatustehtävää ja oppilaiden hyvinvoinnin edistämistä sekä myös kansanterveydellisesti merkittävä asia. Kouluruokailu on osa koulun virallista oppilashuoltoa.

Kouluateria kattaa merkittävän osan suomalaisen koululaisen päivittäisestä ravinnosta. Valtion ravitsemusneuvottelukunta pitää erittäin tärkeänä, että jokainen oppilas syö kouluaterian päivittäin, sellaisena kokonaisuutena kuin se on suunniteltu. Ruokalistojen suunnittelua ohjaavat valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuositukset.

Ruokalistat on luettavissa täältä ja ruokasalissa. Asiakaspalautekysely järjestetään kerran lukuvuoden aikana. Sähköinen asiakaspalautelomake löytyy täältä.

Oppilaalla on oikeus erityisruokavalioon. Kasvisruokaa on mahdollista saada alakouluissa vain lääkärintodistuksen perusteella. Kasvisruokaa on mahdollista saada täyttämällä erityisruokavaliolomake Karkkilan yhteiskoulussa ja lukiossa.

Erikoisruokavaliot

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen erityisruokavaliolomakkeen, se löytyy täältä. Kaupungin ruokapalvelut pyytää syksyisin lukukauden alkaessa päivitetyt erityisruokavaliolomakkeet. Toivomme, että mahdollisuuksien mukaan käyttäisitte sähköistä lomaketta!


Sivua päivitetty 4.5.2021/ns


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi