Valikko Etsi
Palvelut / Koulutus ja opiskelu / Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta

Kaupungin järjestämää 1-2 luokkien ja erityisoppilaiden iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä (ma-pe) klo 12-17. Paikkoja on seuraavasti: Haukkamäki 15, Nyhkälä 30 ja Tuorila 15. Samassa ryhmässä voi tarpeen mukaan olla niin päivähoitolapsia kuin iltapäivätoimintaan osallistuvia lapsia. Iltapäivätoimintaan osallistuville eivät kuulu koulukuljetukset.  Mikäli hakijoita iltapäivätoimintaan on enemmän kuin paikkoja, arvotaan paikat hakijoiden kesken. Ensisijalla ovat 1. luokkien oppilaat sekä erityisen tuen oppilaat.

Iltapäivätoiminnan johtajana toimii kyseisen koulun rehtori.  

Koululaisten iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan pääset tästä.

Hakemuslomakkeita saa kaupungintalon palvelupiste Serveristä (avoinna klo 9-12 ja 13-15) ja  koulujen iltapäiväkerhoista tai tulostamalla täältä.

Hakeminen koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuonna 2019-2020

Kaupungin järjestämään 1-2 luokkien ja erityisoppilaiden iltapäivätoimintaan haetaan kirjallisesti viimeistään 12.4.2019. Hakemukset toimitetaan sivistystoimialaan os. Karkkilan kaupunki, sivistystoimiala, PL 50, 03601 Karkkila.

Iltapäiväpaikasta tiedotetaan kotiin kirjeitse.

Mikäli hakijoita iltapäivätoimintaan on enemmän kuin paikkoja, arvotaan paikat hakijoiden kesken. Ensisijalla ovat 1. luokkien oppilaat sekä erityisoppilaat.  Koulumatkaetuuden mukaista koulukuljetusta ei järjestetä koululaisten iltapäivätoimintaan tai sieltä pois.

Koululaisten iltapäivätoiminta lukuvuonna 2018-2019

Iltapäivätoimintaa järjestetään Haukkamäen, Nyhkälän ja Tuorilan kouluilla. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella koulun rehtorilta.

Iltapäivätoimintapaikan irtisanominen

Myönnetty iltapäivätoimintapaikka irtisanotaan etukäteen kirjallisesti rehtorille tällä lomakkeella.

Maksut

Iltapäivätoiminnan maksu yhdestä lapsesta on 80 €/kk silloin kun toimintaa käytetään klo 12 - 16. Maksu on 110 €/kk silloin kun toimintaa käytetään klo 12 - 17. Sisaralennus toisen ja useamman lapsen iltapäivätoiminnan maksusta on 50 %. Alennusta maksuihin ei anneta sillä perusteella, että lapsi on hoidossa vain muutamia päiviä viikossa tai kuukaudessa.


Sivu päivitetty 26.4.2019/sk


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi