Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus / Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi


Sähköisessä asioinnissa voit tehdä varhaiskasvatushakeminen ja ilmoittaa lapsen hoitoaikoja ja lapsen esiopetukseen. Asioiminen on turvallista salatun tietoliikenneyhteyden kautta. Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella. Kirjaudu ensimaisella kerällä tietokoneella.

Varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin pääset tästä
(Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan)

Ohje hoitoaikojen sähköiseen ilmoittamiseen
HUOM! Hoitoaikojen ilmoittamiseen kirjaudutaan Suomi.fi tunnuksilla!

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Ilmoita lapsen hoitoajat sähköisesti. Tämä tulee tehdä Väkäpäiväkirjalla (koneella) tai VakaMukana (mobiili) -ohjelmassa säännöllisesti viimeistään viikkoa ennen hoidontarvetta. Varatut ajat tulevalle viikolle lukittuvat maanantaisin klo 12, jonka jälkeen aikoja voi muuttaa vain lapsiryhmän henkilökunnan kanssa sopien. Ilmoitetut tunnit eivät saa ylittää sijoituspäätöksessä sovittujen tuntien määrää.  

Jos hoitoaikaan tulee äkillisiä muutoksia, esim. lapsen sairastuminen, ota pikaisesti yhteyttä lapsen ryhmään. Muusta syystä kuin sairaudesta johtuvasta poissaolosta ota yhteys hoitopaikkaan viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin. Lapsi voi käyttää varhaiskasvatuspaikkaa myös ennalta ilmoitettuna vapaapäivänä, mikäli henkilökuntaa on paikalla riittävästi eikä kasvattajien ja lasten välinen suhdeluku ylity. Pyydämme erikseen supistetun ajan (koulujen loma-ajat) hoidon tarpeet noin kuukautta ennen tulevaa lomaa. 


Miksi hoitoaikojen ilmoittaminen on tärkeää?

  • Varhaiskasvatustoiminnan suunnittelu ryhmissä pohjautuu lasten tarpeisiin ja yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseen; henkilökunnan on tärkeä tietää, ketkä lapsista ovat kulloinkin paikalla.  
  • Henkilökunnan työvuorosuunnittelu perustuu lain vaatimuksiin lasten ja kasvattajien välisestä suhdeluvusta.  
  • Sähköinen hoitoaikojen ilmoittaminen helpottaa myös perheiden hoitoaikaperusteisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksun ja sovittujen hoitotuntien seuraamista. 


Haku paperilomakkeella

Paperisia hakemuslomakkeita ja lisätietoja voit saada varhaiskasvatuspalveluista osoitteesta Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA. Hakemuksen voit postittaa osoitteella: Karkkilan kaupunki /Varhaiskasvatuspalvelut, PL 50, 03601 KARKKILA tai toimittaa myös Karkkilan kaupungintalolle, palvelupiste Serveriin. Serveri on avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14. Palvelupiste Serveri ja kaupungin vaihde ovat toistaiseksi suljettuina asiakaspalvelulta lounasajan klo 12–13.

Päivähoitohakemus
(Linkki avaa PDF - tiedoston uuteen ikkunaan)  

Sivua päivitetty 16.02.2023/jp


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi