Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus / Varhaiskasvatukseen haku

Varhaiskasvatukseen haku

Haku sähköisesti

Karkkilan kaupungissa on tarjolla kunnallista ja yksityistä päiväkotitoimintaa ja perhepäivähoitoa eri puolilla kaupunkia. Huoltajien työvuoroista johtuvaa lapsen iltahoitoa (klo 17-23.00) järjestetään tarvittaessa vuoropäiväkodissa. Yö- ja viikonloppuhoidosta sovitaan tarpeen mukaan.
Voit tutustua Karkkilan varhaiskasvatusyksiköihin Varhaiskasvatus > päiväkodit, perhepäivähoito ja yksityinen päivähoito. Varhaiskasvatusyksiköt kartalla.

Varhaiskasvatukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemus tulee tehdä neljä kuukautta ennen lapsen hoidon tarpeen alkamista. Poikkeustilanteissa, esim. äkillinen työllistyminen tai opiskelun aloittaminen, hakemus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen hoidon tarpeen alkamista.

Varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin pääset tästä

Huomioithan, että jokaisesta perheen lapsesta täytetään oma varhaiskasvatushakemus kirjautumalla uudelleen ohjelmaan. Sähköisesti täytettävän hakemuksen tiedot siirtyvät ohjelmaan hakemuksen palautuspäivän mukaisessa järjestyksessä jonoksi varhaiskasvatukseen. Tästä päivämäärästä alkaen kunnalla on neljä kuukautta aikaa järjestää paikka varhaiskasvtukseen, jos perhe asuu Karkkilan kaupungin alueella jättäessään hoitohakemuksen. Karkkilaan muuttavilla perheillä neljä kuukautta lasketaan muuttopäivästä. Paikka varhaiskasvatukseen pyritään kuitenkin järjestämään siitä ajankohdasta lähtien, jolloin on hoidon tarve tai tarvittaessa noudatetaan neljän kuukauden järjestelyaikaa. Työttömän työnhakijan työllistyessä tai saadessa opiskelupaikan, hoitopaikan järjestelyaika on kaksi viikkoa. Varhaiskasvatusjohtaja tekee varhaiskasvatuspäätökset hakemustietojen perusteella. Lähetetty hakemus on voimassa 6kk lähettämispäivästä lukien. Vanhemmat voivat esittää toiveita hoitomuodosta ja hoitopaikasta.
Katso myös Päivähoitomaksut.

Haku paperilomakkeella

Paperisia hakemuslomakkeita ja lisätietoja saa varhaiskasvatuspalveluista osoitteesta Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA. Hakemuksen voi myös postittaa osoitteella: Karkkilan kaupunki /Varhaiskasvatuspalvelut, PL 50, 03601 KARKKILA. Hakemus voidaan toimittaa myös Karkkilan kaupungintalolle, palvelupiste Serveriin. Serveri on avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14. Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Päivähoitohakemus


Varhaiskasvatusjohtajan tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fiSivu päivitetty 31.12.2019/mv

 


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi