Valikko Etsi
Palvelut / Varhaiskasvatus / Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Sähköisestivoi ilmoittaa lapsen hoitoaikoja, tehdä varhaiskasvatushakemuksen ja ilmoittaalapsen esiopetukseen. Palvelun kautta voidaan asioida kaupunginvarhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikastariippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteydenkautta ja palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella.

Varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin pääset tästä

Ohje hoitoaikojen sähköiseen ilmoittamiseen

Varhaiskasvatusjohtajan tavoitat sähköpostilla varhaiskasvatus@karkkila.fiHoitoaikojen ilmoittaminen

Lapsen hoitopäivät/ajat ilmoitetaan  lähtien sähköisesti lapsen varhaiskasvatusyksikköön. Hoitopäivät/ajat on ilmoitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tietoja ei enää voi sähköisesti muuttaa, vaan varattu peruuttamaton käyttämätön päivä kuluttaa hoitotunteja varauksen mukaisesti. Ilmoitetut tunnit eivät saa ylittää sijoituspäätöksessä sovittujen tuntien määrää.

Muusta syystä kuin sairaudesta johtuvasta poissaolosta teidän tulee ottaa yhteyttä hoitopaikkaan viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin. Huoltajien tulee ilmoittaa supistetun toiminnan ajaksi (koulujen loma-ajat) varattu hoitoaika kuukautta aikaisemmin.

 

Haku paperilomakkeella

Paperisia hakemuslomakkeita ja lisätietoja saa varhaiskasvatuspalveluistaosoitteesta Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA. Hakemuksen voi myös postittaaosoitteella: Karkkilan kaupunki /Varhaiskasvatuspalvelut, PL 50, 03601KARKKILA. Hakemus voidaan toimittaa myös Karkkilan kaupungintalolle,palvelupiste Serveriin. Serveri on avoinna ma-to klo 8–15.30 sekä pe 8–14.
Lisätietoja antavat varhaiskasvatusyksikönjohtajat. Päivähoitohakemus

Sivua päivitetty 31.12.2019/mv


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi