Valikko Etsi
Kulttuuri ja vapaa-aika / Liikuntapalvelut / Lasten ja nuorten liikunta

Lasten ja nuorten liikunta

Karviaisen pandemiatyöryhmä ja Karviaisen sekä Vihdin ja Karkkilan johto ovat yhdessä käyneet läpi uudet STM:n, HUS:n ja THL:n ohjeet ja suositukset. Näihin ohjeistuksiin sekä alueen tartuntatautitilanteeseen perustuen Karkkilan kaupunki on linjannut suositukset ja rajoitukset. Nämä rajoitukset ovat Karkkilassa voimassa määräaikaisesti 30.11. – 18.12.2020. Rajoitukset koskevat kaikkia ikäryhmiä.

Liikuntapalveluiden toimintaan liittyvät rajoitukset ajalla 30.11.-18.12.2020:

* Kaikki kaupungin järjestämä ryhmä- ja yksilöharrastustoiminta keskeytetään ja harrastuksia toteutetaan vain etämuotoisena. (Kuntoliikuntaryhmät toteutetaan loppukauden osalta ulkona)

* Kaikki kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan pois lukien koulujen normaali toiminta

* Kaupungin ulkoliikuntatiloissa harrastusryhmien koko rajataan korkeintaan 10 henkilöön (koskee myös koirapuistoa). Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa turvavälejä ja hyvää käsi-ja yskimishygieniaa. Pukuhuoneet ja muut sosiaalitilat suljetaan.

* Poikkeuksena edellisiin ammattimainen (maajoukkue- ja SM-taso) liikuntaharjoittelu saa jatkua. Ammattimaiseen harjoitteluun kuuluvien ryhmien tulee ottaa yhteyttä liikuntapalveluihin ja ilmoittaa milloin harjoitteluaan toteuttavat ja kuka toimii ryhmän yhteyshenkilönä.


Sivua muokattu 27.11.2020/sm


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi