Valikko Etsi

Liikuntaneuvonta ja liikkumislähete

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä. Se on tarkoitettu erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselle mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.
- Kunnossa kaiken ikää-ohjelma -

Karkkilan liikuntapalvelut tarjoaa liikuntaneuvontaa liikkumislähetteen tai asiakkaan oman yhteydenoton kautta.

Yhteystiedot liikuntaneuvontaan:
Anne Paananen, 044 7674 883 / anne.paananen@karkkila.fi
Salla Munukka, 044 467 5457 / salla.munukka@karkkila.fi

Liikkumislähete

Liikkumislähetteen tavoitteena on lisätä vähemmän liikkuvien henkilöiden fyysistä aktiivisuutta, antaa tietoa liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja kuntoutuksessa sekä motivoida ihmisiä liikkumaan. Liikkumislähetettä voivat kirjoittaa Peruskuntayhtymä Karviaisen terveydenhuollon ammattilaiset (lääkärit, fysioterapeutit, sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat).

Lähetteen saatuaan asiakas ottaa yhteyttä kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaajaan, jonka kanssa asiakas kartoittaa hänelle sopivat liikuntamuotoja. Ensimmäinen tapaaminen yhteyshenkilön kanssa maksaa 6 € asiakkaalle.

Lähetetapaaminen maksaa 6€ ja se sisältää:
- yhden tapaamisen liikunnanohjaajan kanssa
- Palvelutalon seniorikuntosalin maksuttoman käytön kuluvan kauden aikana (huom! sali on tarkoitettu yli 55 vuotiaille) tai liikuntahallin kuntosalin maksuttoman käytön 6 kk tai kokeilupassin liikuntapalvelujen liikuntaryhmiin ja maksuttoman osallistumisen syys-tai kevätkauden ajan yhteen ohjattuun liikuntaryhmään
- yhden kuntosaliohjauksen
Sivua muokattu 15.11.2019/ap


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Karkkilan kaupunki | Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA | vaihde (09) 4258 3600 | kirjaamo@karkkila.fi