Valikko Etsi

Ilmoitus melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta

 

Tilapäisistä toimenpiteistä ja tapahtumista, joista saattaa aiheutua erityisen häiritsevää melua tai tärinää, tulee tehdä Karkkilan kaupungin ympäristötoimelle ympäristönsuojelulain mukainen ilmoitus hyvissä ajoin, kuitenkin 30 vuorokautta ennen toimenpiteeseen ryhtymistä tai toiminnan aloittamista.

Ilmoituksen lomake
(tulostettava Word – lomake)


Tilapäistä melua tai tärinää saattaa aiheutua rakentamisesta, korjaustyöstä ja kunnossapidosta sekä muusta näihin rinnastettavasta työstä tai toimenpiteestä. Tilapäistä melua saattaa aiheutua myös muista tapahtumista, kuten moottoriurheilukilpailusta,muusta urheilu-, huvi- tai näytöstilaisuudesta. Huomioitavaa on melun taitärinän voimakkuus, kesto ja toistuvuus sekä näistä seikoista mahdollinen aiheutuva häiriö vaikutusalueella asuville, oleskeleville tai työskenteleville.Jos on epävarma ilmoitusvelvollisuudesta, kannattaa ottaa yhteyttä Karkkilan kaupungin ympäristönsuojeluyksikköön.

Ilmoituson tehtävä 30 vuorokautta ennen työn tai toimenpiteen taikka sen melua aiheuttavan vaiheen taikka tapahtuman aloittamista. Ympäristöviranhaltija antaa ilmoituksen johdosta päätöksen, joka sisältää lisämääräyksiä toiminnasta aiheutuvien haittojen estämiseksi tai vähentämiseksi.


Ilmoitustenkäsittelymaksut
Meluilmoituksen käsittelystä peritään Karkkilan kaupungin ympäristönsuojeluviranomaisen taksan mukainen maksu.

Lisäätietoa
(Linkki avaa palveluntarjoajan sivuston ja se aukeaa uuteen ikkunaan.)

 


Sivu päivitetty 14.12.2021/jp


Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Karkkilan kaupunki

Valtatie 26 D
03600 Karkkila

Y-tunnus 0127046-7

Laskutusosoitteet


Verkkolaskut:

Verkkolaskuoperaattori:
CGI
Välittäjän tunnus:
003703575029 
Verkkolaskuosoite:
003701270467


Kaupungin puhelinvaihde:
(09) 4258 3600


Palvelupiste Serveri:

(09) 4258 3755
palvelupiste@karkkila.fi


Kirjaamo
:
kirjaamo@karkkila.fi